به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی گوهرسنگ ایران نشست هماهنگی نخستین جشنواره ملی شهابسنگ زرند با حضور نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورایاسلامی در محل دانشگاه خوارزمی تهران برگزار شد.
نشست هماهنگی نخستین جشنواره ملی شهابسنگ زرند روز پنجشنبه ۶ دیماه با حضور نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورایاسلامی در محل دانشگاه خوارزمی تهران برگزار شد.
مسعود کیانی رییس انجمن صنفی گوهرسنگ ایران، با قدردانی از حضور نماینده مردم زرند وکوهبنان گفت: ما از چندی قبل با اداره میراثفرهنگی زرند در تعامل برای برگزاری این رخداد مهم در بخش شهاب سنگ بودیم و این نشست هم فتح بابی برای اجرای هر چه باشکوهتر نخستین جشنواره ملی شهاب سنگ ایران در زرند خواهد بود و از آنجاکه استان کرمان از جمله مناطق قابل توجه برای رصد و کاوش شهابسنگ محسوب میشود ما آمادگی داریم تا برای افزایشِ غنای این جشنواره و نیز گوهرسنگهای زمینی همکاری کنیم.
او از نگاه عبدالحسین همتی به مقوله گوهرسنگ و شهابسنگها قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد این نشست، فصلی جدید و اتفاقی نادر برای شهرستان زرند آغاز کند.
در این نشست محمد اسلامی رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان زرند با قدردانی از انجمن گوهرسنگ ایران در میزبانی این نشست گفت: زرند، بهعنوان بهشت زمینشناسی مطرح است و در بخش رصد شهابسنگها بهدلیل داشتن مرز مشترک با کویر نقطهای خاص محسوب میشود و آسمان زرند زیباترین آسمان برای علمِ نجوم است.
او، زرند را شهر جشنوارههای ایران خواند و گفت: بطور متوسط هر هفته یک جشنواره داریم و امسال هم نخستین تجربه ما در شهابسنگ است و قطعا نگاه ما بسیار متفاوت تر از سایر جشنوارههاست و انشاءالله در بهمن ماه بیشتر از این اتفاق اطلاع رسانی خواهد شد.
اسلامی در پایان گفت: امروز با اینکه روز تعطیل بود اما هم نماینده مردم زرند در مجلسشورایاسلامی و هم موسسه ی شهابسنگ در دانشگاه خوارزمی این فرصت را فراهم کردند تا ما یک نشست بسیار خوب را برگزار کنیم و انشاءالله خبرهای خوبی برای علاقهمندان به شهابسنگها ، نجوم و گوهرسنگها در راه است.
همچنین در این نشست خانم دکتر حدیث صادقی نایب رییس انجمن صنفی گوهرسنگ ایران و مدیر موسسه گوهرشناسی تحسین ضمن تشکر از حضور نماینده مردم زرند در مجلس شوراری اسلامی به نقش گوهرسنگ ها در زمینه اشتغال ارزان و پر درامد اقتصاد خانواده ها بخصوص زنان بی سرپرست اشاره کرد. ایشان هم چنین بر نقش درست اموزش در زنجیره تولید گوهر سنگ بیان داشت تا اموزش صحیح و استانداری نداشته باشیم نمیتوانیم تولیداتی در شان بازار جهانی ارائه کنیم.